Εταιρεία

Προφίλ

H AtWeb διακρίνεται για τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της στο χώρο πληροφορικής και του Internet Business απο το 2000 έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 1000 πελάτες .

Η πολιτική της AtWeb προς τους πελάτες της, όσον αφορά την παρουσία τους στο Internet, εστιάζεται :

α) στην αισθητική
β) την εύκολη χρήση
γ) στην εμπορική απήχηση
δ) στην ταχύτητα.

Ειδικά, η σχεδιαστική αισθητική και η πρακτική διαρρύθμιση τόσο του σχεδιασμού – ανάπτυξης ιστοσελίδων – παραγωγή multimedia εφαρμογών & εφαρμογών e-commerce, είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού και μελέτης, με βάση τις ανάγκες των εμπορικών δραστηριοτήτων σας.

Το επιθυμητό λοιπόν αποτέλεσμα στην εταιρική σας παρουσία στο Internet εκτός από την αισθητική – την εύκολη χρήση – την εμπορική απήχηση, σας παρέχει την δυνατότητα παρουσίασης των προϊόντων /υπηρεσιών σας, την πληροφόρηση των καταναλωτών σας, την 24ωρη διαφήμιση χωρίς διακοπή σε ολόκληρο τον κόσμο, με πολύ μικρό κόστος, συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέσα επικοινωνίας και προβολής.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η AtWeb έχοντας ως κύριο άξονα την εξυπηρέτηση, την ταχύτητα και την άποψη των εκατοντάδων πελατών της για τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επιλογή του προσωπικού και των συνεργατών της.

Το ανθρώπινο δυναμικό της AtWeb αποτελείται από στελέχη έμπειρα με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής τα οποία είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της, μέσα από ένα μεγάλο σύνολο υπηρεσιών.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η AtWeb θέτει ως πρώτη προτεραιότητα της την εξυπηρέτηση των πελατών της. Βασιζόμενη στην συνεχή επικοινωνία με το πελάτη, συζητώντας μαζί του , και κατανοώντας τις ανάγκες του, τα έμπειρα στελέχη της AtWeb είναι σε θέση να προτείνουν την βέλτιστη λύση για αυτόν.

Η επικοινωνία μας με τον πελάτη εξακολουθεί να υπάρχει και μετά το τέλος της κατασκευής της ιστοσελίδας του αφού είμαστε στην διάθεση του για τυχόν απορίες και υποστήριξη για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας του.

Εγκαταστάσεις

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της AtWeb γίνεται ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η ανάπτυξη των ιστοσελίδων των πελατών της, καθώς και η ανάπτυξη και υποστήριξη των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Αναφορικά οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μας περιλαμβάνουν τα τμήματα και γραφεία των:

  • Σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων.
  • Φιλοξενίας ιστοσελίδων.
  • Εμπορικό (Marketing) AtWeb.
  • Εκπαίδευσης.
  • Συνεδριάσεως.